Bouwkundige calculaties

FINANCIEEL INZICHT

MG Bouwadvies is gespecialiseerd in het opzetten van bouwkundige calculaties voor onder ander aannemers, architecten, adviesbureau’s en particulieren. Het is voor ieder project belangrijk om een goede calculatie in handen te hebben. Een goede calculatie is een middel om financieel houvast te creëren van een bouwproject. Onze calculaties worden vanaf begin af aan goed opgezet met hulp van moderne software en opgezet in een stabu bouwmethodiek waardoor onze calculaties helder en gemakkelijk te lezen zijn door verschillende bouwspecialisten.

VERSCHILLENDE CALCULATIES

MG Bouwadvies ondersteunt aannemers bij het maken van bouwkundige calculaties en begrotingen. Het kan gaan om een enkele discipline zoals bijvoorbeeld schilderwerk Ook kan het gaat om een complete calculatie voor een hoofdaannemer. Ons Bouwadviesbureau werkt onder andere aan de volgende diensten:

  • Calculatie van glas- en schilderwerk
  • Uittrekken van hoeveelheden
  • Calculatie van staalconstructie
  • Opstellen van een inschrijfbegroting voor nieuwbouw en groot onderhoud
  • Opstellen van een werkbegroting

Wij maken graag een afspraak om het calculatiewerk door te nemen. Tijdens het gesprek spreken we een plan van aanpak door. Zo wordt er overlegd over de inrichting van de bouwplaats, de algemene kosten en gelijksoortige eerder uitgevoerde projecten. Daarnaast wordt besproken binnen welk tijdsbestek de calculatie gereed dient te zijn. Tot slot worden eventueel eenheidsprijzen doorgenomen.